Like Father

Like Father / Like Father
2018. augusztus 03.
Bzsu861
Like Father

A Like Father című amerikai vígjátékot, Lauren Miller rendezte, és annak címszerepében Kristen Bell, valamint Kelsey Grammer láthatóak, akik kitűnően formálják meg a főszerepeket. Az alkotást a Netflix forgalmazza, és idén augusztus elejétől már megtekinthető lesz a magyar mozikban is. Abban biztos vagyok, hogy a különleges komédia senkinek sem okoz majd csalódást, főként azoknak nem, akik szeretik a tehetséges, szőke színésznőt, Kristen Bellt, valamint Kelsey Grammert. A film játékideje, mintegy 90 perc tömény móka, kacagás és szórakozás, némi fanyar humorral, és megdöbbentő életszerűséggel.

A történet középpontjában, egy munkamániás nő áll, aki éppen a "nagy napra", azaz az esküvőjére készül rendkívüli hévvel. Azonban senki és semmi sem kiszámítható, és vele is megtörténik a menyasszonyok rémálma, azaz, hogy faképnél hagyja őt vőlegénye az oltárnál. A különös, belevaló nő, mégis úgy dönt, hogy mindezek ellenére, elutazik a lefoglalt nászútra az édesapjával, és mindenáron jól érzi magát, nem törődve a szégyennel, amit át kellett élnie a templomban, amikor minden tekintet rá szegeződött, és azt figyelték, hogy hogyan sétál ki a vőlegénye a teremből.


A történet pikantériája, hogy apja épp most hagyta ott a feleségét, csak azért, mert úgy érezte, hogy nincs elég szabadsága, és szárnybontogatásában, valamint karrierje kiteljesedésében a családja az, ami gátolja őt. A Like Father című, amerikai komédia, egy különös apa-lánya történet, ahol mindketten más természetűek, mégis valamiben hasonlítanak egymáshoz, és ez pedig az életszeretetük, és a mának élés elve. Az, hogy mi lesz másnap, az egyiküket sem érdekli, ahogy a társadalom negatív értékítéletétől sem tartanak. Aki kíváncsi, a Like Father című komédiára, az váltson jegyet augusztusban, valamely előadásra, és feltétlenül tekintse meg ezt a különleges alkotást.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 858