Lucia's Grace

Troppa grazia / Lucia's Grace
2018. november 29.
Bzsu861
Lucia's Grace

A Lucia's Grace egy olasz vígjáték, melyet Gianni Zanasi rendezett, és annak forgatókönyvét is ő alkotta meg. A főbb szerepekben, Giuseppe Battiston, Valerio Mastandrea, Alba Rohrwacher, valamint Hadas Yaron láthatóak. A különleges, kacagtató alkotást a Cirko Film forgalmazza, és játékideje mintegy 110 perc. A címszereplő Lucia, aki egy tinilányát egyedül nevelő édesanya. Lucia egy építsz cég fontos embere, és kap egy olyan megbízást a munkahelyétől, ami mindent megváltoztat, és teljesen átformálja mind őt, mind gyermekét, mind pedig az egész eddigi életüket.

Az a feladata, hogy megvizsgáljon egy olyan földterületet, ami felettébb különös, és ahol ő bajt észlel a későbbiekben, hiszen rádöbben, hogy itt valami nagyon nem stimmel. A film egy rendkívül érzékeny, és felettébb hősies nő története, aki elég bátor, ahhoz hogy harcoljon az elveiért, és ne adja fel céljait, amíg meg nem menti azt a gyönyörű völgyet, ahol felnőtt, és gyermekkorának minden szépségét átélte. Aki szereti az erős nőkről szóló filmeket, mely egy igazán bátor asszony harcát kívánja szemléltetni, az feltétlenül váltson jegyet a Cinema City idén novemberben bemutatásra kerülő új filmjére, a Lucia's Grace-re, ami nemcsak a harcról, de a mindennapi kudarcok feldolgozásáról, új dolgok felfedezéséről, valamint egy tinédzser és édesanyja különös, ugyanakkor szeretetteljes kapcsolatáról, és gyökereink soha el nem feledéséről szól.


A Lucia's Grace című komédia, amely drámai elemekkel ötvöződik, Gianni Zanasi rendező- forgatókönyvíró alkotásában, egy felettébb fontos kérdést boncolgat: Vajon elveink, vagy karrierünk fontosabb -e, ha arról van szó, hogy ellent kell mondanunk a felettesünknek, de mi nem akarunk választani a kettő között? Hol lehet megtalálni az egyensúlyt, hogy munkánk is megmaradjon, és gyermeki emlékeink se merüljenek a feledés homályába? Aki kíváncsi erre a különleges történetre, az feltétlenül tekintse meg a filmet, mely egy percig sem fog unalmas perceket okozni, hiszen a feszült harc, és az imádott gyermekkor emlékképei mindvégig jelen vannak ezen alkotásban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 288