Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Mamma Mia! Here We Go Again / Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
2018. július 27.
Bzsu861
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

A legendás, óriási sikert, és hatalmas bevételt hozó, 90 perces amerikai musical, most ismételten visszatér a képernyőre és minden eddigi kalandot felülmúl. A szereposztás, ahogy az első részben már megszokhattuk parádés, hisz az isteni Meryl Streep brillíroz benne, a tőle már megszokott módon.

A második részben Sophie, akit ismét Amanda Seyfried alakít, várandós és egyre kíváncsibbá válik, egyre inkább érdeklődik édesanyja múltja iránt. Most betekintést nyerhettek a kezdetekbe, és megismerhetitek a történet alapját, hogy honnan is indult édesanyja, valamint tanúi lehettek az édesanya, Meryl Streep, és a még mindig sármos színész, azaz Sophie valódi apja megismerkedésének, viharos, zavaros történetének, ami kissé hasonlít Sophie és párja egymásra találására.

Mint kiderül, Sophie bohókás és temperamentumos jellemét anyjától örökölte, hisz fiatal nőként pontosan olyan volt, mint Sophie. A gyermeke megszülésére készülő Sophie, most mindent megtudhat, amire az első részben még nem derült fény. Most sokkalta inkább érdekli mindez, hisz ő is édesanyává válik hamarosan, és úgy érzi fontos tudnia saját, és leendő gyermekének gyökereiről.


A film ismételten bővelkedik a klasszikus musical elemekben és a kiváló ABBA számokban. Az izgalmas, zenés történet, a jól megszokott szereplőgárdával, újból jelentkezik. Megnézhetitek, hogy hogyan festettek, és miként viselkedtek, az első részben már kissé koros karakterek, akiket kiváló színészek formálnak meg ifjú titán korukban is. A főbb szerepekben Christine Baranski-t, Pierce Brosnan-t, Colin Firth-t, Lily James-t, Amanda Seyfried-et, Steelen Skarsgard-ot és a megunhatatlan dívát, Meryl Streep-et láthatjátok.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7.6
Kritika értékelés 3.4
Kritika elolvasva 2 307