Míg a jackpot el nem választ

What Happens in Vegas / Míg a jackpot el nem választ
2008. május 08.
Bzsu861
Míg a jackpot el nem választ

Az USA-ban nagy divat egy csalódás, a játékszenvedély, egy esküvő, egy legénybúcsú, vagy csak egy feledhetetlen éjszaka kedvéért elutazni a fényűző Vegasba, arra azonban kevesen gondolnak, hogy egy véletlen találkozás által megütik a jackpotot. Joy és Jack Las Vegasban ismerik meg egymást. A nő és a férfi teljesen különböznek, azon az éjszakán azonban valahogy mégis közel kerülnek egymáshoz, és illuminált állapotban, házasságot kötnek, miután a véletlennek köszönhetően megnyerik a félkarú rablón a főnyereményt.

Joy egy szőrszálhasogató, karót nyelt, karrierista nő, aki éppen egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni a mesés Vagasban, míg Jack egy laza, munkát kerülő tróger, aki csak a buli kedvéért utazik a játékparadicsomba. Egy átmulatott éjszaka azonban, valahogy egymáshoz vonzza a két különböző karaktert. Nem tudni, hogy ez a véletlennek, a mesés nyereményeknek, vagy a fényeknek köszönhető, ám valahogyan mégis egymásba akadnak. Az éjszakát követően nem emlékeznek semmire, és meglepődve tapasztalják, hogy egymás karjaiban ébrednek reggel.


Joy, aki mereven ragaszkodik a szabályokhoz, nem érti mi történhetett múlt éjjel, így nyomozni kezd a férfival együtt, hogy történhetett meg mindez. Kiderül, hogy előző éjszaka együtt buliztak, összeházasodtak, és még a jackpotot is megnyerték a félkarú rablón. Csak meredten figyelnek a másikra, amint kiderül, hogy egycsapásra hatalmas vagyonra tettek szert. A kérdés adott: Kié lesz a mesés főnyeremény? Vagas szlogenje: "Légy szerencsés". Nos Joy és Jack esetében kijelenthető, hogy sikerült a szlogennek megfelelően megélni egy ott töltött éjszakát.

Reggel minden megváltozik, és beindul a kölcsönös harc, és a mézeshetek még váratnak magukra. A kölcsönös hadviselés során, csapdákat állítanak egymásnak, és ahol tudják átverik a másikat, azonban nem csak ennyi a gond... Amint hazatérnek egy bíró meghatározza, hogy együtt kell élniük, amíg a jackpot el nem választja őket. Vajon ki az aki győztesen kerül ki a párharcból? A sikeres, okos, ösztönös, vonzó nő Joy, vagy a balfék, ugyanakkor értelmes Jack, aki az életben megtanulta, hogy amit megszerez, az az övé?

Mi választja szét a fiatal párt? Valóban a jackpot, vagy a halál, ahogyan az a valós házassági monológban is elhangzik? Vajon mi lesz a történet végkifejlete? Tud együtt élni két teljesen különböző ember, és vajon lehetséges az, hogy szerelem szövődjön a teljesen más értékrendet képviselő nő és férfi között? Aki még nem látta a filmet, az minden kérdésre megkapja a választ, annak megtekintésével.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 413