Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon

Nelly et Simon: Mission Yéti / Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon
2018. november 22.
Bzsu861
Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon

A Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon egy kanadai animációs családi kaland-vígjáték, melynek rendezője Pierre Greco, valamint Nancy Florence Savard voltak, akik egy kitűnő családi komédiát alkottak. A filmet a Romis Mozi forgalmazza, és novemberben fog debütálni a magyar mozikban, ahol Nelly és Simon különleges kalandjainak lehetünk részesei, amennyiben megtekintjük ezt a remek kis alkotást. Az animációs film forgatókönyvét, Pierre Greco rendező mellett André Morency írta.

A közös, összehangolt munka kapcsán, egy kiváló alkotás született, amelyet a legnagyobb amerikai mozis portál, ahol a kritikusok és a mozinézők is nyitott szemmel járnak, és szigorúan szemlélik az alkotásokat, a legmagasabb 5-ös pontszámból, a 2.5-ös értékeléssel illették. A film eredeti verziójához, olyan sztárok kölcsönözték a hangjukat, mint Sylvie Moreau, Guillaume Lemay-Thivierge, Rachid Badouri, valamint Alexandrine Warren. A történet színhelye Quebec, és évszám szerint, 1956-ot írunk.


Ekkor indul útnak, a lendületes, impulzív és rendkívül makacs ifjonc magánnyomozó, Nelly Maloye, aki csatlakozik a módszeres és talán túlzottan megfontolt, racionális, ugyanakkor rafinált eszközökkel dolgozó, Simon Picard kutató professzorhoz, hogy együtt találjanak bizonyítékot a rég óta emlegetett, sokak által városi legendának vélt, Yeti létezésére. A Yeti, aki ugyan félelmetesnek tűnik, ugyanakkor mégis egy jámbor lélek most megmutathatja magát az ifjonc nyomozónak és a tapasztalt professzornak. A két bátor főhősnek azonban, a Himaláján keresztül vezető különleges expedíciója során, számtalan veszéllyel, és számos kalanddal kell majd szembenéznie, hogy megtalálják a Yetit, aki vagy valós vagy csak annak vélt.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 267