Motel III

Hostel: Part III / Motel III
2012. január 25.
Motel III

Nem is kimondottan a harmadik rész kapcsán, hanem a trilógia összességét tekintve ér meg egy -fél- bejegyzésnyi szösszenetet. A Motel trilógia ugyanis megpróbált valami újat csempészni a horrorok világába, több-kevesebb sikerrel. Alapvetően elfogulatlanul kellene írni, ez azonban nem az az oldal, így szabad kezet adva magamnak, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy egyszerűen egy értékelhetetlen hulladéknak tartom mind a három részt, persze azért különbséget tudok tenni köztük: míg az első csak simán rossz, a második már überfos, a harmadik pedig... nos... talán nincs is lejjebb. Az alapfelállás mindháromnál nagyjából ugyanaz: unatkozó milliomosok szórakozásból elraboltatnak embereket, akiket halálra kínoznak, ezt különféle helyszíneken, de nagyjából azonos forgatókönyv szerint teszik.

Hogy legyünk egy picit aktuálisak: jelen epizódban egy Las Vegas-i überpartin -legénybúcsún - mulatozó négyfős társaságot csábít a halálba két vérkurva, persze a kecsegtetőnek tűnő ajánlat mögött sunyiság lapul, bla bla bla és indulhat a vérfolyam. Ennyi, aki látta az első kettőt, az tudja mire számíthat, még gagyibb kivitelben, kizárólag video-ra, mozi nuku, mert azért mindennek van határa.


Ugyanezt pedig elmondhatom a nézés / nem nézés kérdésében is: ha az előző kettőt imádtad, hát lelked rajta, itt a következő, ha azoktól fekve hánytál, akkor ezt már -legyen eszed és- kerüld el messzire.

A 3. pont inkább egy összegzés: a trilógia egészére adom, remélem negyedik rész már tényleg nem készül.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7.9
Kritika értékelés 6.8
Kritika elolvasva 121 811