Nyúl Péter

Peter Rabbit / Nyúl Péter
2018. március 15.
Bzsu861
Nyúl Péter

Az Intercom forgalmazásában és Will Gluck rendezésében, a mozikba kerülő családi, animációs film, a Nyúl Péter ismét egy kacagtató, és kedves alkotás, mely egészen biztosan az apróságok kedvence lesz.

A forgatókönyvet Will Gluck, Rob Lieber és Beatrix Potter írták. Utóbbi egyébként a legendás mesefigura megalkotója is egyben. A digitális animációnak, valamint az élő szereplős figuráknak köszönhetően ez egy könnyed, szórakoztató és jól emészthető, élvezetes mese kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ennek a ravasz összjátéknak hála, Nyúl Péter új életre kel, méghozzá egy friss, nagyon modern és vicces verzióban.

Nyúl Péterről tudni érdemes, hogy a szájánál, már csak fülei nagyobbak, amiket folyton hegyez, azaz minden apró pletykára, részletre felfigyel. Ez a jó kedélyű, laza, és kék dzsekijéről könnyen felismerhető figura sokak kedvence lesz. A nyuszi nem hord nadrágot, ez másik fő ismertetőjegye. Ő nem olyan, mint a legendás Spongyabob, akit kocanadrágja tett népszerűvé a kisgyerekek körében. Ő úgy látja, hogy ki más lehetne az ember legjobb barátja, mint egy kedves kis nyuszi, így jogot formál arra, hogy csemegézzen a kiskert terméséből, megmelegedjen a konyhában, és bulit szervezzen a kedves kis barátainak a nappaliban.


A helyi tanyagazdák azonban erről egészen másként vallanak. Az, hogy milyen kalandokban lesz része a mi kis Nyúl Péterünknek, az majd a 90 perces animációs vígjátékból kiderül. A gyerekek biztos drukkolnak majd, az ő Nyúl Péterüknek, a kedves, és cserfes kis nyuszinak, aki saját bevallása szerint nem tesz semmi rosszat, azonban a gazdáknak erről más a véleménye.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 2
Kritika értékelés 7
Kritika elolvasva 804