Private Life

Private Life / Private Life
2018. október 05.
Bzsu861
Private Life

A Private Life című, amerikai drámában egy fiatal meddőséggel küzdő pár áll a történet középpontjában, akiknek a házasságuk válságban van. A filmet Tamara Jenkins rendezte, és játékideje mintegy 123 perc tömény romantika, könnyek, dráma, nehézségek, ugyanakkor a film rávilágít arra, hogy minden problémára van gyógyír, és hogy az életnek van egy szép oldala is, melyet sokan nem ismernek. Richard és Rachel a történet elején csak a sötét dolgokat látják, ugyanis egyre több problémájuk van a meddőségük miatt.

Ahogy zajlanak az események ők csak mélyebbre merülnek a bérterhességek, valamint az örökbefogadások különös világába, mellyel ha nehezen is, de szembe kell nézniük, még ha nem is készültek fel rá igazán. Elvégre egy új jövevény sosem egyszerű dolog, hiszen egy gyermek érkezése, teljesen megváltoztatja a házaspárok életét, ugyanis átértékelődik minden, és más dolgok kerülnek az előtérbe, és vannak, amik emiatt a háttérbe szorulnak és ekkor lesz egy nőből anya, am néha nehéz, de ugyanakkor maga a csoda. A fiatal pár nagyon eltökélt, és bármire hajlandó lenne, hogy dédelgessen egy gyermeket, azonban ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt eddig hitték.


Amikor a jól bevált orvosuk azt tanácsolja nekik, hogy fogadjanak fel valakit, aki kihordja a kisbabájukat, abban a pillanatban teljesen kiborulnak, és rettegnek az előttük álló időszaktól, és a nehézségektől egyaránt. Azonban bekövetkezik egy nem várt fordulat, és hirtelen visszatér életükbe az egyetemet otthagyó Sadie, és végül mégis belemennek a dologba, ugyanis megkedvelik a fiatal, kétségbeesett lányt, aki kora miatt nem tud mit kezdeni egy gyermekkel, és az azzal járó felelősséggel, emellett pedig az iskolát is szeretné folytatni. Aki kíváncsi a Private Life című drámára, melyet a Netflix forgalmaz, az megtekintheti a magyar mozikban idén október elejétől.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 468