Rettegj, mert itt a Bőrpofa!

Leatherface / Bőrpofa
2017. december 28.
Bzsu861
Bőrpofa

A rettegés ismét eluralkodik rajtad, ha megnézed a Bőrpofa című filmet, melyet Alexandre Bustillo és Julien Maury rendeztek. Lényegében a már jól ismert Texasi láncfűrészes gyilkos folytatása, ahol a legenda ismét feléled. Az emberek, amikor már épp elfeledték volna a borzalmakat, most nem egy felnőtt gonosztevő, hanem egy fiatal gyermek képében jelenik meg a gyilkos a mozivásznon.

A film 16-os korhatáros besorolást kapott, így csak erős idegzetű 16 év feletti nézőinknek, és vérbeli horror rajongóknak ajánlom. Nagyon látványos, a történet érdekes és fordulatos. Azzal veszi kezdetét, hogy egy rendkívül furcsán viselkedő kisfiút elvesznek az édesanyjától, és elmegyógyintézetbe zárják, nehogy véletlenül ártson környezetének. Azonban a fiú nincsen egyedül, az intézmény falai között ugyanis társakra lel. Mindez még 1965-ben történik Texasban, ahol a négy zavarodott, és erőszakos tinédzser megszökik az elmegyógyintézetből, magukkal hurcolva egy szép, fiatal ápolónőt is, és mindezzel a borzalmak kezdetüket veszik.


Hajtóvadászat indul ellenük, amelyet a lánya halála miatt bosszúszomjas helyi seriff (Stephen Dorff) vezet, aki mindenképpen a kegyetlen fiatalok nyomára akar bukkanni, remélve, hogy ezzel lánya halálának az ügye is megoldódik. A fiatalok bujkálása során sajnos előkerül a legendás motoros fűrész is, és olyan szörnyűségeket élnek át a fiatalok, melyek hatására egyikükből egy igazi vérengző szörnyeteg válik, akit ma mindenki csak úgy ismer, a Bőrpofa.

Aki arra vágyik egy nyári estén, hogy borsóddzon a háta, az ne hagyja ki ezt a csupán 87 perces de rettentően izgalmas filmet, amit a véres filmek rajongói már nagyon várnak. Hamarosan ti is megismerhetitek Bőrpofát. Legyetek óvatosak!

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 6
Kritika értékelés 9
Kritika elolvasva 473