Szoba gyerekkel kiadó

Les dents, pipi et au lit / Szoba gyerekkel kiadó
2018. augusztus 16.
Bzsu861
Szoba gyerekkel kiadó

Emmanuel Gillibert rendező-forgatókönyvíró, új filmje, a Szoba gyerekkel kiadó, eredeti címén: Les dents, pipi et au lit, egy hamisítatlan francia komédia, melyben a vérbeli agglegény Antonie annak ellenére, hogy nagy csábtó és party állat hírében áll, most megtapasztalhatja a családos élet minden örömét és kínját. Emmanuel Gillibert mellett a film forgatókönyvét Marion Thiéry írta, zenéjét pedig Martin Rappeneau szerezte, mely hűen tükrözi ennek a pörgős, ütős filmnek a hangulatát.

A film főbb szerepeiben a jóképű színész Arnaud Ducret, Louise Bourgoin, valamint Roby Schinasi láthatóak. A csábító és kissé szabados életét élő Antonie szerepében Arnaud Ducret remekel. A vérbeli party-őrült playboynak életében először kell felelősséget vállalnia valakiért, aki nem önmaga. Egy fényűző párizsi lakásban tengeti mindennapjait szobatársával Thomasszal, azonban amikor az Los Angelesbe költözik, annak reményében, hogy észhez téríti barátját, szerez neki egy új lakótársat, aki már nem annyira a bulik megszállottja ,mert más a "hivatása".


A 170 centi magas szépséges, kék szemű Jeanne, akit külseje alapján a férfi nagy izgalommal vár, nem egy olyan kis Pláza-cica, mint ahogy azt ő elképzelte, és az ami a nő beköltözésekor történik, arra még ő sincs felkészülve. Az új lakó ugyanis, nem egyedül érkezik, hanem két gyermekével az 5 esztendős Louval, valamint a 8 éves Theoval, akik olyan csintalan lurkók, hogy ott tesznek keresztbe a férfinak, ahol csak tudnak kínos kis játékaikkal.

Antonie akitől az apaság gondolata messze áll, most meg kell hogy próbálja, milyen is az apaszerep, ugyanis itt a két kisgyermekért felelősséggel tartozik, hiszen vége szakad az őrült csajozásnak, valamint a bulihegyeknek, és kezelni e kell a lehetetlen helyzetet, valamint meg is kell barátkoznia azzal, ami valljuk be egy megrögzött agglegények szinte lehetetlen feladat. Az, hogy mi is következik ezután, az a film augusztusi bemutatóján kiderül. Aki kíváncsi rá, az tekintse meg a mozikban idén nyár végén, és döntsön saját belátása szerint. A filmet a ADS Service Kft. forgalmazza, és játékideje 90 perc tömény humor.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 736