Szűzőrség

Blockers / Szűzőrség
2018. május 03.
Bzsu861
Szűzőrség

Kay Cannon az Amerikai pitére hajazó filmjében három fiatal érettségi előtt álló lány paktumot köt arról, hogy a banketten elvesztik az ártatlanságukat. Amikor szüleik minderre rájönnek, egy különös tervet eszelnek ki, hogy mindezt megakadályozzák. Kay Cannon, a film alkotója a Tökéletes hang című sorozat egyik írójaként is ismert lehet a mozirajongók számára.

A szülőket is nagy nevek formálják meg a filmben. Olyanok, mint Leslie Mann, aki a 40 és annyi című alkotás szereplője, Ike Barinholtz, akire emlékezhettek a Rossz szomszédság, valamint a Suicide Squad című filmekből, valamint John Cena, akit a Kész katasztrófa című alkotásból ismerhettek. A vígjátékot a UIP Duna Film forgalmazza, és játékideje nem kevesebb mint 102 perc.

Abban biztosak lehettek, hogy rekeszizmaitok hatalmas terhelésnek lesznek kitéve a film megtekintésekor, ugyanis az nem nélkülözi a helyzetkomikum jellegét, és a vicces jelenetek tömkelegét. A rendező ezzel az alkotásával nem lőtt mellé, ugyanis sok tanácsot tud adni tiniknek, valamint a velük nyűglődő szülőknek, akik bármire képesek azért, hogy fejlődő gyermeküket minden veszélytől megóvják.


Ahogy a filmben, úgy a való életben sincs ez másképp. Eltökélt szülők, és mindenre elszánt tinik harca áll a film középpontjában. Lehet-e ennél izgalmasabb vígjáték témát találni, hogy szórakoztassák mind a szülőket, mind pedig a tiniket? A film a 16-os korhatári besorolást kapta, így a 16 év feletti kamaszok megtekinthetik azt. Ajánlom minden olyan szülőnek, aki nehezen tud bánni tinédzser gyermekével, és minden olyan serdülőnek, akinek édesanyja, vagy édesapja nehéz diónak tűnik. Vajon a párharc győztesei a szülők vagy a tinik lesznek? Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor májusban irány a mozi, és feltétlenül tekintsétek meg ezt a filmet.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7
Kritika értékelés 8.8
Kritika elolvasva 3 250