Táncterápia

Finding Your Feet / Táncterápia
2018. március 15.
Bzsu861
Táncterápia

Vegyünk egy látszatboldogságban élő nőt, aki férjével külső szemmel tökéletes párost alkot, még hosszú évek után is. Mi történik akkor, amikor a boldogtalan, életbe belefásult férj titkos viszonyba kezd egy másik nővel? Mi lesz az idilli boldogsággal, a pénzzel, a csillogással, a legjobb környéken álló mesés házzal és mindezt hogyan tudja feldolgozni a sznob Sandra?

Vajon büszkesége felülemelkedik mindezen, és megbocsát csalfa urának a pénz miatt, avagy tovább lép? A történet szerint Sandra, aki hajlamos az ítélkezésre, amint rájön, hogy férje megcsalja őt extrém húgához költözik, aki egy lerobbant lakótelepen éli mindennapjait, ámde valós boldogságban, mindenféle előítélet nélkül. A nyugdíj előtt álló idősödő Sandra szépen lassan rádöbben, hogy nem minden a pénz, és van olyan terápia, ami segíthet megoldani a gondjait.

Így otthagyja pompázatos otthonát, és a lakótelepen leli meg az igaz boldogságot, ahol mindent átértékel egy szempillantás alatt. Tegyük hozzá, hogy az elején nehezen alkalmazkodik a körülményekhez, de mivel a film műfaja nem dráma, így a sok nevetés, és az ezáltal felszabaduló endorfin megváltoztatja életét, értékrendjét, valamint világnézetét.


Ami kimozdítja depressziójából az nem más, mint egy társastánc-tanfolyam, ami mindent megváltoztat. A zene, a tánc nem csak pillanatnyi, hanem hosszan tartó boldogságot hoz a vívódó Sandra számára. A film rendezője Richard Loncraine, a forgatókönyvet pedig Meg Leonard és Nick Moorcroft írta. A főbb szerepekben David Hayman, Celia Imrie, Joanna Lumley, John Sessions, Timothy Spall, Imelda Staunton láthatóak.Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 7.4
Kritika értékelés 4
Kritika elolvasva 2 653