The Kingergarten Teacher

The Kindergarten Teacher / The Kingergarten Teacher
2019. január 03.
Bzsu861
The Kingergarten Teacher

A The Kindergarten Teacher, egy amerikai dráma, Sara Colangelo rendezésében, és a tehetséges színésznő, Maggie Gyllenhaal főszereplésével. A forgatókönyvet szintén a film rendezője, Sara Colangelo, valamint Nadav Lapid írták közösen. A profi összehangolt munka kapcsán, egy lebilincselő alkotás született, mely egy Staten Islanden élő fiatal óvónő mindennapjaiba enged betekintést. A főbb szerepekben a tehetséges színésznő, Gyllenhaal mellett olyan nevek tűnnek fel, mint Gael García Bernal, Michael Chernus, valamint Rosa Salazar. A produceri szerepet, azaz a film költségvetését, a főszerepelő Maggie Gyllenhaal mellett Osnat Handelsman-Keren, Talia Kleinhendler

Celine Rattray, valamint Truide Styler vállalták el. A lebilincselő drámai alkotás operatőre nem más volt, mint Pepe Avila del Pino, zenéjét pedig Asher Goldschmidt szerezte, akinek munkája hűen tükrözi a film hangulatvilágát. A történetben Lisa Spinelli, aki egy rendkívül lelkiismeretes óvodapedagógus, és emellett minden túli odaadással bánik a rá bízott kis cserfes csemetékkel egy nap megdöbbentő felfedezést tesz. Ugyanis az ügyes pedagógus rádöbben arra, hogy az egyik gyerkőc, egy igazi csodagyerek. Az 5 esztendős kisfiú érdekében még a saját családja békéjét is kockáztatja, hogy gondozhassa a kis zsenit.


Vajon milyen határ húzódik a lelkiismeretesség, és az óvatlanság között? Mi az a cél, amely szentesíti az eszközt, és miben lehet legfőbb segítségére az óvónő, egy kirekesztett kis zseninek, akinek figyelme leginkább ezen kis csemetére korlátozódik? Ezekre a fontos kérdésekre keresi, Sara Colangelo rendkívül megható, drámai alkotása, és a film végén mindez ki is derül, ahogy a szálak szép lassan összefonódnak. A képzelt és valótlan összemosódhat egy történeten belül, azonban itt ténylegesen egy csodagyerekről beszélünk, nem pedig képzelgésről, melyet csak az óvónő állít. A filmet a Netflix forgalmazza, és jövő év elején, már megtekinthető lesz az ország valamely Cinema City-jében. Aki kíváncsi erre a történetre, az feltétlenül tekintse meg azt, jövőre a mozikban.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 144