The Rhythm Section

The Rhythm Section / The Rhythm Section
2019. február 28.
Bzsu861
The Rhythm Section

Vajon mit lehet tenni, ha imádott kedvesünket és egész családunkat elveszítjük egy repülőgép szerencsétlenségben, és később rádöbbenünk, hogy valószínűleg nem baleset okozta a halálukat? Bosszút állunk úgy, hogy nem is tudjuk valójában ki a felelős vagy próbáljuk megnyugtatni háborgó lelkünket, mely olyan üres nélkülük, hogy legszívesebben mi is meghalnánk? A The Rhythm Section című, brit misztikus akció-thrillerben pont így zajlanak a tragikus események, melynek rendezője, Reed Morano, aki olyan ismert filmeket vitt már képernyőre, mint a Kismadarak (2011), a Csontváz ikrek (2014), az Öld meg kedvesed (2013), valamint a Meadowload (2015).

A film forgatókönyvét Mark Burnell írta meg, mesteri módon csavarva a misztikus thriller szálait, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és a különleges alkotásban olyan nagy sztár a címszereplő, mint Blake Lively, akinek karrierje a Gossip Girl azaz Pletykafészek című folytatásos tini sorozattal kezdődött, majd ezt számos szerep követte. Ilyen volt például a Négyen egy gatyában (2005), mely szintén egy Gossip Girlhöz hasonló, könnyed, vicces komédia, majd szerepelt több híres filmben, kezdve a Tolvajok városa című thrillerrel (2010), majd azután megkapta nagy szerepét, a szintén misztikus jellegű fantasyban, a Zöld lámpásban (2011), ezt pedig a nagy sikerű Zátony (2016) követte, majd az Egy kis szívesség (2018), mely szintén egy különös történet, két nő, valamint gyermekeik barátságáról, ahol az egyik édesanya köddé válik, furcsa körülmények között.


Az alkotást a UIP-Duna Film forgalmazza, és várhatóan jövő februárban debütál majd a magyar mozikban. A The Rhythm Sectionban egyéb szerepekben feltűnik még, Max Casella, Raza Jaffrey, valamint a méltán híres, és még ma is jóképű Jude Law is, akik gondoskodnak a misztikus hangulatról, mesteri színészi alakításukkal. A történet szerint, miután a címszereplő férjnek, és egyben édesapának meghal az egész családja, egy repülő szerencsétlenségben, Patrick rájön, hogy nem baleset okozta a halálukat. Ezután bosszút esküszik, és egy bérgyilkos bőrébe bújva, igyekszik felkutatni azokat, akik felelősök a szeretett felesége, és imádott családja halála miatt. Mindazok, akik kíváncsiak, a The Rhythm Section című thrillerre, azok megtekinthetik azt a mozikban jövő év februárjában.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 315