Több mint portás (2020)

The Doorman / Több mint portás
2021. május 13.
perry
Több mint portás

A több mint portásba az alkotók aztán rendesen belepakoltak mindent amit a műfaj megkíván.
Van itt kérem Romániában a nagykövetség ellen elkövetett terror támadás és természetesen a hős(nő) a modernkori GI Jane aki nemzeti hős és vasággyal együtt 50 kilósnak látszik és könnyedén összetéveszthető A fiúk nem sírnak Hilary Swank-al igaz ebben a kiadásban mit a műfajban tehetséges Ruby Rose játszik és ki tudja hányadik szereposztásban Jean Reno a negatív főhőst.

Természetesen nem lehet kihagyni a pakliból a volt NDK végnapjait sem. Ügyesen is kezdtek hozzá hiszen egy ideig meggyőződésem volt , hogy náci rablásról van szó csak a 30 év sitt volt ami aztán megvilágosított, mivel a másik kb. 70 évvel ezelőtt történt.
Díszletnek pedig ott van egy felújítás előtt álló ház mely a véres macska-egér harc színtere lesz. Jó idítás a gyanúnk elaltatására az első 10 percben a szereplőkkel ismerkedés fázisában, hogy akár egy családi filmet látunk aztán hopp és elkezdődik a csihi-puhi. Rossz fiúk, rossz emberek, és rossz pillanatok Ali Gorski (Ruby Rose) valamint Rupert Evans (Jon Stanton) és becses családjának akik nem tudják, hogy több millió dollár értékű festmények a társbérlőik. A képek az NDK hivatalos begyűjtői harácsolása jóvoltából illetve a békés életet élő idős házaspár közreműködésével kerülnek New Yorkba. A rablók pedig sakkban tartják Evansot és családját.


Viszont a "nagynéni" aki nemzeti hős aztán jól megmenti a nővére családját mindez közben családi titkokra is fény derül. A rossz bácsik meg egyre csak fogynak de van az úgy kérem , hogy a jók állnak vesztésre de mint egy jó kis kliséhez mérten kell minden megoldódik.
Így aztán az én mesém is véget ért erről az Akció/Thrillerről a többit meg nézzétek meg ahogy tetszik.


Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 6.7
Kritika értékelés 8.3
Kritika elolvasva 1 148