Túl szexi lány

I Feel Pretty / Túl szexi lány
2018. június 14.
Bzsu861
Túl szexi lány

Aby Cohn és Marc Silvestrin legújabb fergeteges vígjátéka valahol a Bridget Jones és a Nagyon nagy ő között van félúton. Egy történet egy molett nőről, akinek a szépségből keveset osztottak, de egy rendívül okos, szellemes, vidám lány, aki nem érzi jól magát egy olyan világban, amit a modell kinézetű emberek uralnak.

Ez az átlagos nő egy napon átlagon felüli önbizalomra tesz szert, és elkezdi régi önmagát más szemmel nézni. Mindezt egy baleset okozza nála, mely során beveri a fejét, és kívülről is bomba nőnek látja magát. Úgy érzi hatalmas varázslat történt, és Hamupipőke lett belőle. Annak ellenére, hogy a többi ember ugyanazt a duci nőt látja benne, munkájában sikert-sikerre halmoz újonnan szerzett önbizalmával és hitével.

Főnöke is elismeri őt végre, és nem kell a sarokban meghúzódnia mint egy szürke kisegérnek. Ahogy telnek a napok, hamarosan rádöbben arra hogy semmiféle varázslat sem tart örökké, és a közhely mely szerint a szépség belülről fakad teljesen igaz. Renee Bennett a félénk lány, bátor hódító és sikeres karrierista nő lesz, akinek innentől az útja csak felfelé vezet.


Vajon hogyan végződik ez a különleges történet egy lányról, aki megtanulta magát újból értékelni? A varázslat is belülről fakad, vagy valaki valóban segített neki? Ha megtekintitek ezt a rendkívül kedves, könnyed vígjátékot, ti is rádöbbenhettek arra, hogy nem minden a genetikai lottó, és hogy az élet egy hatalmas körforgás, melynek mindannyian részesei vagytok. Legyetek akár molettek, pattanásosak, vagy épp fogszabályzósok, ha kiegyensúlyozottak vagytok és rendelkeztek némi önbizalommal nem létezik számotokra sem lehetetlen. Minden önbizalomhiányos nőnek kötelező ez a film!

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 6.8
Kritika értékelés 4.9
Kritika elolvasva 2 260