Veszett vidék

Sweet Country / Veszett vidék
2018. április 19.
Bzsu861
Veszett vidék

Az Ads Service Kft. forgalmazásában, és Warwick Thornton rendezésében hamarosan a mozikban debütáló, legújabb westernfilmben, a Veszett vidékben nagyszerű szereplőgárdát sorakoztat fel a készítő. A forgatókönyvet Stephen McGregor, valamint David Tranter írták, és álmodták meg a képernyőre.

Ez a legújabb westernfilm nem fogható, az eddigi sablonos, más ehhez hasonló filmekhez, ugyanis egy kiválóan kidolgozott történet tárul a szemünk elé, emellett gyönyörű vidék is társul mindehhez, így biztosak lehetünk benne hogy nem csak a szokásos fegyverforgatás, lövöldözés, lovaglás, valamint a bosszú teszi teljessé a történetet, és bűvöli el a mozirajongókat idén tavasszal.

A történet színhelye Ausztrália Északi területének a határa, és a dátuma nem más, mint a 20. század eleje, egészen pontosan az 1920-as évek, vagyis nem sokkal az első világháború után. A központjában egy Aboriginal (őslakos) napszámos áll, aki önvédelemre használ fel egy fehér embert, majd ezt követően elmenekül a vidékről, azonban pechjére egy egész rendőrkülönítmény ered a nyomába, így tervét csak félig sikerül megvalósítania.


Az, hogy a különleges produkcióban, a jó és a rossz párharca mennyire jelenik meg, és mi lesz a végkifejlete, azt csak akkor tudjátok meg, ha áprilisban megtekintitek ezt a vadiúj westernt, mely csöppet sem hasonlítható például a Will Smith és Salma Hayek főszereplésével készült, jóval korábbi, 1999-es Vadiúj Vadnyugat című filmhez, ismertebb nevén, (aminek zenéjét kamaszként sokan dúdolták) Wild Wild West, ahol egy humoros történet állt a középpontban, itt pedig egy sokkalta keményebb, drámai hangvételű.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Film értékelés 8.5
Kritika értékelés 6
Kritika elolvasva 1 965