Vonzások a svéd erdőben

Gräns / Vonzások a svéd erdőben
2018. október 11.
Bzsu861
Vonzások a svéd erdőben

Ali Abbasi, rendező-forgatókönyvíró új filmje, a Vonzások a svéd erdőben, eredeti címén: Gräns egy svéd romantikus fantasy, melyet a rendező, Abbasi a thriller elemeivel ötvözött. A film forgatókönyvét, Abbasi mellett Isabella Eklöf, valamint John Ajvide Lindqvist írták. A főbb szerepekben, Viktor Akerblom-Nilsson, Matti Boustedt, Andreas Kundler, valamint Eva Melander láthatóak. A történet különleges jellegét az adja, hogy címszereplője, Tina, bár szakmáját tekintve, egy egyszerű vámellenőr csupán, azonban rejtett, különleges képességekkel van megáldva.

A történetben Tina, furcsa, megmagyarázhatatlan vonzalmat kezd érezni egy gyanúsan viselkedő utas iránt, ami már az elején veszélyes helyzetbe sodorja Tinát. Ezt követi egy rutinszerű vámellenőrzés, mely során fény derül arra, hogy a gyanús utas valószínűleg egy brutális bűnelkövető, aki ellen a hatóságok nyomozást folytatnak. A bűnügy egyre szövevényesebbé válik, és szép lassan a mozinézők előtt is kibontakozik egy különleges, veszélyekkel teli, felderítetlen nyomozás minden apró rejtélye, és a megoldás sem tűnik olyan távolinak, mint azt elején gondoltuk volna.


Az események egyre furcsább fordulatot vesznek, és szép lassan arra kényszerítik Tinát, hogy szembe nézzen saját múltjával, valamint az eddig, a feledés homályában lévő, elhallgatott titkaival is. A történetet a Cirko Film forgalmazza, játékideje mintegy 101 perc, és annyit megígérhetek, hogy kalandban, fantasy-ban és megmagyarázhatatlan eseményekben, valamint bűnügyben nem lesz hiány. Aki kíváncsi a Vonzások egy svéd erdőben című svéd romantikus fantasy-ra, az feltételenül váltson jegyet, idén október elején Ali Abbasi ezen alkotására.

Te is szeretnél filmkritikát írni? Most itt a lehetőség! Regisztrálj!


Nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Értékeld a kritikát

Értékeld a filmet

Most olvassák 1
Kritika elolvasva 1 376